LÄGERBREV

Lägerbrev

LÄGERBREV #1
Följ länken för att läsa det första lägerbrevet

LÄGERBREV #2
Följ länken för att läsa det andra lägerbrevet 

LÄGERBREV #3
Följ länken för att läsa det tredje lägerbrevet 

Följ länken för att läsa det fjärde lägerbrevet 


Information från LÄKO:

Då det har uppstått en upprörd diskussion runt godisförsäljningen på lägret så ser jag att vi behöver informera om detta. Vi bestämde oss för ett cafeutbud tidigt för att vi trodde och tror fortfarande på det konceptet. Fikan har ju sedan WSJ blivit en scoutgrej. Att umgås i ett häng och prata med varandra och skaffa nya vänner över en fika är vad vi tror på. Vi har ju inget godisförbud på lägret men har valt ett annat utbud i lägerhänganda.

Utbudet har aldrig varit hemligt och vi ber om ursäkt för att det inte kommit ut tidigare, fel av oss. Utbudet som kommer att bestå av chips, popcorn, kakor, saft och glass tror vi ska passa de flesta. Naturligtvis kommer det att finnas alternativ för de som är allergiska. Så här sett i backspegel med all upprördhet hade kanske beslutet blivit annorlunda. Det är inget vi vill spekulera i nu.

Vi hoppas att detta utskick kan bringa lite ljus över godisfrågan och att vi alla tillsammans kan göra ett fantastiskt bra läger.

Lägerchef Kirsten Jeppsson
för LÄKO


Inspirationsmaterial

Här kan ni ladda ner posters, informationsblad och massa annat bra för att skrida informationen om lägret på er kår redan nu!