DEFINITIVANMÄLAN

DEFINITIVANMÄLAN HAR ÖPPNAT!!!

Anmäl alla scouter från er kår senast 30/4!

Det finns två sätt att definitivanmäla kåren


Sommarens läger närmar sig med stormsteg och nu är det dags att titta närmare på exakt vilka scouter som kommer att vara med! Vi vet nu efter intresseanmälan att nästan 3000 scouter är intresserade av att följa med till sommarens häftigaste upplevelse! Det finns två sätt för kåren att genomföra definitivanmälan. Via att skicka in ett excel eller genom ett Google formulär, exakt vad det innebär kan ni läsa om här nedan. Viktigt är dock att alla anmälningar måste vara inskickade via Google formulär eller till anton.nilsson@scouterna.se senast den 30/4.Excel-anmälan

Det finns ett förberett Excel-dokument på www.regionlageriskane.se/definitivanmalan/. I dokumentet finns alla frågor som lägret är intresserade av att veta från både kåren och individuella deltagare.

Det finns även ett färdigt PDF-dokument som kan skickas ut till scouterna att fylla i och lämna in till kåren. Lägret är dock bara intresserade av att få in Excel-dokumentet. Vill ni göra ett eget formulär för att samla in informationen är det viktigt att all information som finns i PDF-dokumentet finns med även för er.

Excel-dokumenten skickas till

anton.nilsson@scouterna.se senast 30/4.

Formulär-anmälan

Det finns ett Google formulär förberett för alla kårer som önskar använda det istället för ett pappersutskick. De kårer som önskar kommer få en länk och behörighet ett eget formulär.

För att få tillgång till en länk till formuläret mailar ni till anton.nilsson@scouterna.se. Ni får då en länk för er scouter att fylla i formuläret på samt en länk för er att följa anmälningarna. Detta kommer kunna göras först den 5/3.

Anmälningar måste vara inskickade senast den 30/4.

Anmälningsregler
Avbokning efter definitivanmälan
- om man av någon tråkig anledning måste avboka sitt deltagande i Regionlägret återbetalas avgiften enligt i övriga samhället gällande rutiner, dvs. vid sjukdom endast mot läkarintyg samt vid tragiska händelser så som t.ex. anhörigs bortgång.

Byte av deltagare - Om man inom kåren vill har deltagare som inte längre kan vara med men har annan deltagare som vill ta över denna plats går det givetvis bra, men kom då ihåg att anmäla bytet till lägret. Om man gör en sådan ändring ansvarar kåren själv för de ekonomiska transaktionerna mellan deltagarna.

Dokument till er anmälan

Här kan ni ladda ner alla dokument som ni behöver för er anmälan på kåren.

Här kan ni läsa mer om lägeravgifterna för lägret